Skip links

CNC STRAFOR KESİM MAKİNESİ

Diğer Ürünlerimiz
Bizimle İletişime Geçin

+90 (224) 246 60 60

İrtibat

info@murtechmachine.com

E-Posta Adresimiz

export@murtechmachine.com

E-Posta Adresimiz

Güneştepe Mah. 1. Yalıçiftlik Sk. Yalıkent Sitesi C No:48A OSMANGAZİ/BURSA

Adresimiz

AVIV ST-3 EPS Kesim Makinesi

AVIV ST-3 EPS,XPS ve Söve Kesim Makinesi, genellikle ambalaj malzemeleri, yalıtım ve inşaat sektörlerinde belirli projeler veya endüstriler için özelleştirilmiş boyutlarda ve şekillerde EPS, XPS ve söve kesim işlemlerinin yapılması için geliştirilmiştir.

Teknik Özellikler

Özellik Açıklama
Kesim Yetenekleri
Yatay ve dikey düzlemde strafor ve XPS dilimleri
Makine Ölçümleri
20x220x250cm
Tel Sayısı
5, 10, 20 tel kullanabilme özelliği (maksimum 30 tel)

Detaylı Bilgiler

AVIV ST-3 EPS, XPS ve söve kesim makinesi, belirli projelerin ve endüstrilerin özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

ST-3, kullanıcı dostu arayüz ve kontrol uyarıcılar sayesinde her türlü çalışma alanına kolay uyum sağlayabilir.Makinenin gelişmiş teknolojisi karmaşık şekillerde yapılan kesim işlemlerini bile hassas ve doğru bir şekilde işleme alır.

Endüstri, yapı ve ambalaj sektörlerinin ihtiyaçlarına yönelik, EPS (Expandable Polystyrene) gibi genellikle hafif, sert, köpüklü malzemelerin kesiminde üstün performans sağlar.

Aynı zamanda İnşaat, ambalaj ve model yapımı gibi uygulama alanlarında, polistiren reçinesi ve diğer katkı maddelerinin ısı ve basınç yardımıyla üretilen XPS (Extruded Polystyrene)'nin kesiminde de kullanımı yaygın bir makinedir.

Bunlar dışında dekoratif amaçlar için kullanılabilen gelişmiş bir makine olup, farklı malzeme türleri (ahşap, polistiren, PVC veya alüminyum) için çalışabilen bir makine haline dönüştürülebilir.

AVIV ST-3, makinemiz inşaat, ambalaj, model yapımı, estetiğin arttırılmasına yardımcı olan dekoratif unsurlar için kesim işlemi gerçekleştirebilen çok fonksiyonlu ve geniş bir alana yayılan malzemelerin işlenmesinde kullanılan makinelerimiz arasındadır.

EPS malzemesini öncelikle inşaat sektöründe ele alırsak; ısı yalıtımında yapıların iç ve dış yüzeylerinde , duvarlarda, çatı ve döşemelerde, ısı köprüsü oluşumunu engellemek ve enerji verimliliğini arttırmak için EPS yalıtım panelleri oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Bununla birlikte çatı yalıtımı, duvar yalıtımı, dekoratif unsurlar, hafif yapı elemanları ve şap yalıtımında kullanılan malzemeleri kesmek için kullanabilirsiniz.

Yüksek sıkıştırma direnci ve dayanıklılığı nedeniyle çeşitli kullanım alternatifleri sunan XPS malzemeleri yalıtım, su izolasyonu, yapı elemanları için sütun, çerçeve, dış cephe kaplama ve zemin yalıtımı sağlayan ürünler için kullanabilirsiniz.

Dekorasyonda adından sıkça bahsedilen ve söveden üretilen malzemelerin kesiminde kullanarak duvar, tavan, pencere veya kapı çerçevelerinde estetik görünümler yakalayabilirsiniz. İç ve dış mekanlarda dış cephe kaplaması ve mimari projelerdede söveden kesilen iş parçalarını değerlendirebilirsiniz.