Skip links

CNC STRAFOR KESİM MAKİNESİ

Diğer Ürünlerimiz
Bizimle İletişime Geçin

+90 (224) 246 60 60

İrtibat

info@murtechmachine.com

E-Posta Adresimiz

export@murtechmachine.com

E-Posta Adresimiz

Güneştepe Mah. 1. Yalıçiftlik Sk. Yalıkent Sitesi C No:48A OSMANGAZİ/BURSA

Adresimiz

AVIV ST-5 Sıcak Tel EPS, XPS ve Söve Kesim Makinesi

AVIV ST-5 Sıcak Tel CNC EPS Kesim Makinesi, strafor malzemelerin hassas ve verimli kesimi için yapılandırılmış makinelerimizdendir. Son teknolojili 3D kesimleri destekleyebilen sade bir tasarıma sahiptir.

Kesebildiği Malzemeler:

  • Strafor (Polistiren) Köpük
  • EPS (Expande Polistiren)
  • XPS (Extrüde Polistiren)
  • Söve

Teknik Özellikler

Özellik Açıklama
Kesme Alanı
2000x1200mm
Sıcak Tel Sayısı
1 adet (Opsiyonel)
Tel Boyutu
2000 mm (opsiyonel)
Ayarlanabilirlik
Temel uygulamaya göre yatay olarak ayarlanabilir.
CNC Kontrol sistemi
Orijinal Mach3
İşleme Kontrolü
Başlat/ Duraklat
Tel Açma-Kapama
220-380 volt arasında otomatik sıcak tel açma
Y Ekseni Çalışma Alanı
1250 mm
Masa Yüzeyi
MDF Tabla
Ağırlık:
200KG
Kontrol Kutusu
Ayrı
Kasa Metali
Elokasllı aliminyum/ çelik
Güç
230w 50/60 Hz 1 kva
Makine Boyutları
2000x3000x1250

Detaylı Bilgiler

AVIV ST-5 Sıcak tel EPS kesim makinesi özel tasarım makinelerimizin üyelerindendir.Geniş bir uygulama alanında iş parçalarının kesimi konusunda nihai çözümler sunan üstün performans sağlayan gelişmiş teknolojik özellikler ile yapılandırılmıştır.

Kesme alanı genişliği sayesinde büyük boyutlu levhaların ve blokların kesimlerinde sorunsuz bir şekilde çalışarak istediğiniz şekli istediğiniz kalitede verir.

Orijinal Mac3 programıyla desteklenen makine, CNC kontrol sayesinde projelerinizi daha kolay tasarlamaya yardımcı olur. Gelişmiş sistemleri sayesinde başlatma/ durdurma, tel açma ve kapama işlemlerinizi otomatik bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.Bu özellik sayesinde makineye verdiğiniz komutlar için tüm kesim işlemleriniz hata payı en aza düşürülmüş ve hassas bir işlem görmüş olur.

Bu makine güçlü referanslarımızdan olan bir işletmeye özel olarak tasarlanmış olduğundan eklemeli imalat teknolojimiz ile makineyi farklı malzemeler için dönüştürebilir ve istediğiniz tüm özelliklere göre yeniden yapılandırabiliriz.

Otomasyon sistemlerimiz ile makinedeki bölümlerde otomatik ve insan müdahalesi dengesini sizin ihtiyacınıza göre değiştirebilir ve eklemek istediğiniz veya daha fazla kesmek istediğiniz farklı malzemeler için daha çok geliştirebiliriz.

EPS, hafif, yapısal ve izole gibi özellikleri sayesinde birçok alanda kullanım imkanı sunar. Biz de bu bilgiden yola çıkarak AVIV ST-5'ü bu malzemelerin düzenli bir şekilde kesim işlemi yapması için geliştirdik.

Geliştirmiş olduğumuz bu makine birçok alanda kullanılması bakımından büyük şirketler tarafından tercih edilerek ihtiyaçlarına çözüm olarak tercih edilmiştir.

EPS kesim makinesi, CNC sistemle donatılmış olup sade bir arayüz kullanılarak oluşturulmuştur. Bu yüzden kesimini gerçekleştirmek istediğiniz malzemelerin doğru ve hassas bir şekilde işlenmesine olanak tanır.

AVIV ST-5, EPS blokları ve levhaları kesebilmenin yanında aynı zamanda XPS ve söve gibi strafor köpükleri işlemeye uygun yapıdadır. Bu özellikler sayesinde de kullanım alanlarını daha da çok genişletebilir ve daha bir çok üretim yapabilirsiniz.

Genel olarak inşaat, mimari, yapı, yalıtım, pencere sistemleri, kimya sanayisi, mobilya ve dekorasyon, sanat olmak üzere daha bir çok proje geliştirme alanında kullanılıyor.